webbanner04.png
TITEL-REVIEW.png

Dames zoals jij zijn helemaal enthousiast met het programma!

Positief vooral: het gemak, korte workouts en de leuke trainer ;)

Claudio geeft altijd opties om lichter te trainen (of juist zwaarder) als je dat wilt. En wat ook prettig is, is dat hij heel duidelijk laat zien wat je moet doen.
Claudio is iemand die je vriendelijk en met de juiste woorden aanspreekt en zo zorgt dat je toch net wat meer geeft.


Jozet Niehof

review01.png
review02.png
review03.png

Claudio is de eerste trainer die mij echt het gevoel geeft dat het lukt! Zijn online lessen zijn duidelijk en effectief.
Juist omdat het online is, ben ik een grote fan: geen reistijd, geen tijdverlies en door de online community voel jij je zeker niet alleen!


Heidi Schuring

Ik dacht online sporten niet prettig te vinden, maar Claudio heeft mij er erg mee verrast.
Naast dat de oefeningen goed zijn, weet hij het heel persoonlijk te maken. Daarnaast is Claudio zo positief ingesteld en zijn de mogelijkheden om vragen te stellen erg prettig!


Carina Braams

Het verschil is na drie weken al merkbaar. Als ik een les wil volgen, kan dat wanneer ik er tijd voor heb. Waar ik blij van word, is dat ik  's ochtends heel energiek aan mijn dag begin, na een training. Claudio weet mij online te motiveren om steeds even langer of sneller door te gaan!


Marga de Nooij

review04.png
review6.png

Het fijne aan de online 30 minuten trainingen van Claudio, vind ik trainen op het momenten wanneer het jou uitkomt! Als ondernemer bepaal ik graag mijn agenda. De 'Stretch 'n Shape' lessen vind ik een super aanvulling op de HIIT trainingen!
Claudio spat van je scherm.


Irene Troost

Elk moment van de dag is Claudio jouw personal trainer en geeft hij online lessen van een half uur. Dat is genoeg voor mij en helpt mij m'n dag te starten met veel energie. En je bent niet alleen: je traint met een enthousiaste community. Claudio is een ervaren en enthousiaste coach!

Ruby Nefkens

review5.png

Claudio geeft lessen met veel interactie. Hij doet oefeningen voor en mee en legt tussendoor uit. Je doet mee op je eigen niveau en je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt.
Claudio is een heel sympathieke trainer die je vriendelijk doch streng weet uit te dagen!


Mirjam van Ewijk

review7.png
review9.png

De expertise en begeleiding van Claudio tijdens de lessen, is geweldig! Hij is vaardig, houdt rekening met veel dingen en is wijs en leuk om mee te werken. Hij blijft zijn sessies consistent updaten en laat iedereen vooruitgang boeken.
Ik kijk uit naar iedere sessie! 


Tyrienne Koeiman

Ik heb Claudio leren kennen als een zeer motiverende en enthousiaste ondernemer en Personal Trainer. Mindset is daarbij heel belangrijk! Met zijn programma helpt hij groeien op persoonlijk en zakelijk vlak.

Hij begrijpt als geen ander hoe fysiek en mentaal samen gaan. 

 

Mireille Hoekstra

review8.png

Deze vrouwen waren zo tevreden
dat ze een videorecensie gedeeld hebben

gemakkelijk, vertrouwd en het proberen waard dus. neem gerust een kijkje

CONTACT


Adresgegevens:
The Fray

H.J.E. Wenckebachweg 150b
1114 AD Amsterdam


Telefoon:
06 1129 7214

Meer informatie, vragen

of opzeggen? Mail ons! info@thefray.nl

 

We gaan zuinig met jouw persoonsgegevens om. 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden. 

Logo 0.0.png
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube