beste-personal-trainer-in-amsterdam
  • Claudio Fray

Wordt dit hét nieuwe dieet van 2020?

Waar ik persoonlijk heel erg ongelukkig van word is het woordje diëten, in welke vorm dan ook. Een dieet voelt als iets wat je beperkt en dat maakt de meeste mensen echt gek.


Ik hoop stiekem dat dit het nieuwe dieet wordt van 2020 (die ik persoonlijk altijd aanbeveel aan mijn klanten):De "gebruik je hersenpan" dieet. Hoe werkt het? Het is gebaseerd op wetenschap en het gebruik van je boerenverstand. Hierbij een aantal instructies:


1. Eet 2 keer of meer per dag. Je stofwisseling hoeft niet op gang te komen, jij moet op gang komen. Weet niet eens waar deze fabel vandaan komt, maar het gaat om je dagtotaal.


2. Eet meer groenten, gvd. Hoe vaak moeten we dat herhalen? En toch is het ingewikkeld. Ja, lekker die taart, maar klaag daarna niet dat het niet lukt om af te vallen.


3. Kap met suikerangst. Maar doe ook niet overdreven. Eet meer natuurlijke producten. Suiker is niet kankerverwekkend en van een beetje suiker ga je echt niet dood. We moeten echt stoppen met drama schoppen maar wel alsjeblieft met mate eten.


4. Kap met vetangst. Je mag prima vetten eten. Maar doe ook even normaal: een zak noten per dag is vragen om grotere kledingmaten.


5. Kap met angst voor brood en koolhydraten. Je bent niet gluten intolerant. De kans is groot dat je gewoon paranoïde bent door alle verhalen.


6. Eet minder hapjes en taartjes. Dan is je probleem grotendeels opgelost. Serieus, hoe vaak eten we allerlei hapjes tussendoor? Niet zo heel gek dat we maar blijven aankomen. Als je daarmee stopt is het probleem grotendeels opgelost.


7. Kurk in je muil. Eet gewoon minder, dat lost ook een groot deel van het probleem op. Je stofwisseling is niet traag, je mond is gewoon heel snel. Dat is het probleem bij de meeste klanten die ik in de afgelopen jaren heb getraind. Eenmaal een kurk


8. Niet zo miepen. Als je minder klaagt over jouw lichaam heb je meer tijd om te denken aan de oplossingen. Dus kom in actie!


9. Je moet zweten. Lekker je oksels laten kletsen. Dan gebeurt er veel in je lijf waar je heel blij van wordt!


10. LEREN LEZEN. Elk product heeft een etiket op de achterkant. Kijk maar, daar staat hoeveel je naar binnen werkt. Lees het vaker, krijg je vanzelf minder honger.


Welke van de bovenstaande moet je toepassen? Wij, de beste personal trainers in Amsterdam, zijn niet bang om tot de kern te komen. Kom anders gezellig bij ons sporten, dan verleer je al gauw je slechte gewoontes!
195 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven