beste-personal-trainer-in-amsterdam
  • Claudio Fray

BLOG: 7 geheimen om SNELLER fit te worden!

Bijgewerkt: 25 sep 2020


Soms lijkt het een eeuwigheid te duren voordat je vooruitgang ziet in je gewicht of conditie. Tenzij je met een personal trainer aan de slag gaat, is het goed om je te wapenen met zoveel mogelijk tips om op een gezonde manier af te vallen en fitter te worden!


We krijgen vaak de vraag wat te doen om sneller sportieve doelstellingen te behalen. Ja, je moet sporten en je moet wellicht iets veranderen aan je voedingspatroon. Maar je kunt meer doen om je doelen sneller te behalen!


WE DELEN HIER 7 GEHEIMEN OM SNELLER FIT TE WORDEN:


1. Neem vaker de fiets en pak eerder de trap.

We staan er misschien niet bij stil, maar het zijn juist de dagelijkse routines die ons maken of breken. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk de fiets neemt en pak eerder de trap dan de lift of roltrap als je ergens bent. Er zijn enorm veel onderzoeken die dit beamen.


2. Drink meer water en drink regelmatig.

Ook een ondergeschoven kindje. Als je te weinig water drinkt, vertraag je je eigen stofwisseling. Dat wil je toch niet? Dus zorg ervoor dat je je stofwisseling versnelt door voldoende water te drinken!


3. Rekken en strekken in de ochtend.

Doe jij dit niet? Dit is echt een gemiste kans! Door in de ochtend alvast een aantal minuten te rekken en strekken, ga je sneller fit worden. Je lichaam krijgt meer beweging en je spieren worden zo wakker. Je gaat veel energieker je dag in en gaat meer bewegen!


4. Groenten eten als tussendoortjes.

In plaats van dropjes en koekjes zou je snoeptomaten en snoepkomkommers kunnen eten. Als je er eenmaal aan begint word je serieus verslaafd ;)


5. Ieder uur naar de kraan lopen om water te pakken.

Zo krijg je snel meer beweging en ben je niet de hele dag aan het zitten. Dit scheelt enorm veel en maakt je ook nog eens super productief.


6. Je maaltijden van tevoren plannen.

Als je je maaltijden inplant en boodschappen doet voor een paar dagen dan hoef je niet met honger in de supermarkt te staan. Zorg ervoor dat je voorbereid bent en neem daar de verantwoordelijkheid voor.


7. LOL hebben tijdens het sporten en het koken.

Een van de snelste manieren om fit te worden, is om te genieten van hetgeen je aan het doen bent. Probeer er wat leuks van te maken: ga met vrienden of collegae sporten en geniet van hetgeen dat je in de keuken doet. Experimenteer met nieuwe sportvormen of nieuwe gerechten!

Welke van de bovenstaande geheimen pas jij al toe? Welke nog niet?

Laat het ons weten!

Meer leuke tips en motivatie? Instagram The Fray: https://www.instagram.com/thefraynederland/ Instagram Claudio: https://www.instagram.com/claudio_fray/

110 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven