beste-personal-trainer-in-amsterdam
  • Claudio Fray

3 Redenen om GEEN Personal Trainer in te schakelen!

Bijgewerkt: 18 okt 2020

Laten we super eerlijk zijn: met een stok achter de deur bereik je altijd meer. Dat weten we als het goed is. Als er mensen om je heen zijn waar jij je aan moet verantwoorden ga je gewoon sneller en beter aan de slag. Ik denk dat de meeste mensen die bij mij op gesprek komen ook met zo een beeld binnenkomen.


Dit is de kracht van werken met een personal trainer op het gebied van sport en voeding.


Maar…Inmiddels heb ik genoeg mensen getraind om ook te zien wanneer je GEEN personal trainer moet inschakelen. Het is niet zo dat je die altijd nodig hebt. En soms denk je dat je die nodig hebt, maar liggen je uitdagingen ergens anders.


Ik wil hier 3 situaties met je delen waarbij het GEEN zin heeft om te gaan werken met een personal trainer.


1. Je bent niet bereid om nieuwe dingen uit te proberen of het anders te doen.


Ik ben altijd eerlijk als ik in gesprek ga met een potentiële klant. Als je dingen stap voor stap aanpakt is de verandering het beste vol te houden. Maar heel eerlijk: je moet wel open staan om dingen helemaal anders te doen. Anders te gaan leven, een ander ritme aan te nemen of het ten minstens uit te proberen. Soms denk je dat je het beter weet omdat het nu prettig voelt. Maar vaak kan ik als personal trainer op een zakelijke manier naar jou en je leven kijken en precies aanwijzen waar je winst te behalen is. En dat is soms niet leuk en moeilijk. Maar dat hoort erbij. Daar moet je tegen kunnen!


Het resultaat als je het wél doet: je gaat ontdekken dat je anders kunt leven, beter voor jezelf zorgt en tot nieuwe inzichten komt! Je leven wordt beter en gezonder. Jij gaat je jonger voelen, fitter en vitaler. En dan ga je super blij zijn dat je toch naar die personal trainer hebt geluisterd ;-)2. Je hebt moeite met een personal trainer die verantwoording van je vraagt.


Sommige mensen vinden het niet leuk als ze zich moeten verantwoorden. Er komen allerlei gevoelens naar boven: trots, woede, schaamte, verdriet en meer. Als je niet door deze emoties wilt gaan dan kun je mij beter niet inhuren. Verantwoording afleggen is deel van de groei en eerlijk zijn naar jezelf. Ik ben geen boeman, maar als je werkt met mij als personal trainer moet je jezelf wel bloot durven geven.


Het resultaat als je het wél doet: je gaat ontdekken dat er helemaal niets mis is met jou en dat het enorm gaat opluchten. Je voelt je gezonder en het is fijn dat er iemand is die er voor je is en je van advies kan voorzien. Je wordt gelukkiger, omdat ik je steun ben en je van positieve energie kan voorzien en je help om dingen te doen die jou gelukkig en fit maken.


3. Je denkt dat je grotere uitdagingen hebt dan je gezondheid.


Er zijn veel mensen die denken dat er grotere problemen zijn dan een slechte gezondheid. Ik heb nieuws voor je: als dit je mindset is dan ben je er gewoon niet klaar voor om te gaan werken met een personal trainer! Als je niet voelt dat er winst te behalen valt, dan kun je maar beter door zoals het nu gaat. En misschien voel je je goed en is je gezondheid wél optimaal. TOP! ga zo door! Als dat niet zo is en je bent moe of je lichaam is duidelijk niet gezond… you know what I mean ;)


Het resultaat als je je gezondheid wél belangrijk maakt: alle andere uitdagingen die je hebt gaan een stuk sneller en lossen zichzelf een stuk sneller op. Jij staat in je kracht en kunt veel meer aan.


Misschien niet wat je had verwacht, maar wel zoals het is! Maak jij je gezondheid al de grootste prioriteit die er is? En wist je dat je hiermee de meeste uitdagingen in je leven aanpakt?


Waarom?

- Je voelt je fitter en energieker

- Je hebt meer energie om je to do lijst af te werken

- Je oogt gezonder en aantrekkelijker voor klanten en opdrachtgevers

- Je geniet meer van wat er om je heen gebeurt

- Je leeft meer jaren en je bent absoluut gelukkiger!


Wil je een keer in gesprek om te kijken wat ik als personal trainer voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik help je heel graag op weg naar een gezonder en gelukkiger leven.


Dus vertel... wat doe jij om aan je gezondheid te werken?

493 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven