webbanner01.png
TITEL0CLAUDIO.png

De vrouwen specialist op het gebied van gezondheid en mindset

Een medische achtergrond, veel ervaring & een flinke dosis lol hebben! 

Deze hele website is natuurlijk speciaal gemaakt voor jou, maar misschien wil je ook wel weten wie ik precies ben. Mijn naam is Claudio Fray en ik kom oorspronkelijk van het zonnige Curaçao. Ik heb het leven bij het strand ingeruild voor een leven in Nederland en ik vind het geweldig!

Ik vind het onwijs leuk om actief te zijn. Niet alleen sporten hoort hierbij, maar ook reizen en door de natuur wandelen. Je kunt mij ook heel blij maken met muziek, concerten en muziekfestivals. Maar dat kan nu natuurlijk even niet. Dan moeten we ons samen wenden tot andere activiteiten. 


Ook al ben ik een extrovert die van evenementen en sociale activiteiten houdt, vind ik het ook heel fijn om mijn introverte gedeelte op te laden en mij terug te trekken in mijn appartement met ruim 100 planten (een Urban Jungle, noem ik het) en lekker met een boek of series. Ik geniet ook van wandelen, podcasts luisteren en bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb altijd met mijn gewicht, mijn zelfbeeld en mijn zelfvertrouwen geworsteld. Sinds ik fit en vitaal ben en doe waar ik helemaal happy van word, is mijn leven compleet veranderd. Tijdens mijn studie Geneeskunde kwam ik erachter dat ik mensen eigenlijk het liefste op een positieve en leuke manier wil beter maken. Zo ben ik er eigenlijk achter gekomen om personal trainer te worden!

118823478_10224542021236951_112258389580Ooit wil ik samen met mijn vriend en ons hondje de wereld rondreizen en super veel projecten doen. Van een kookboek die op de plank ligt tot aan een talkshow om anderen te mogen inspireren. Hoe dan ook: ik heb super veel zin in het leven en ik zou het leuk vinden om jou te mogen helpen met een van mijn online programma's!Tot snel!
Groetjes,

handtekening.png

CONTACT


Adresgegevens:
The Fray

H.J.E. Wenckebachweg 150b
1114 AD Amsterdam

 

Telefoon:
06 1129 7214

Meer informatie, vragen

of opzeggen? Mail ons! info@thefray.nl

  

We gaan zuinig met jouw persoonsgegevens om. 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden. 

Logo 0.0.png
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube