webbanner01.png

hoi, ik ben claudio

Jouw online personal trainer!


 

Deze hele website is natuurlijk speciaal gemaakt voor jou,
maar misschien wil je ook wel weten wie ik precies ben!
Mijn naam is Claudio Fray en ik kom oorspronkelijk van het zonnige Curaçao. Ik heb het leven bij het strand ingeruild voor een leven in Nederland en ik vind het geweldig!

Ik vind het onwijs leuk om actief te zijn. Niet alleen sporten hoort hierbij, maar ook reizen en door de natuur wandelen. Je kunt mij ook heel blij maken met muziek, concerten en muziekfestivals.
Ook al ben ik een extrovert die van evenementen en sociale activiteiten houdt, vind ik het ook heel fijn om mij terug te trekken in mijn appartement met ruim 100 planten (een Urban Jungle, noem ik het) en dan lekker met een boekje of een serie wat tijd op de bank door te brengen.


Ik heb altijd met mijn gewicht, mijn zelfbeeld en mijn zelfvertrouwen geworsteld. Sinds ik fit en vitaal ben en doe waar ik helemaal happy van word, is mijn leven compleet veranderd. Tijdens mijn studie Geneeskunde kwam ik erachter dat ik mensen eigenlijk het liefste op een positieve en leuke manier wil beter maken. Zo ben ik er eigenlijk achter gekomen om personal trainer te worden!

Ooit wil ik samen met mijn vriend en ons hondje de wereld rondreizen en super veel projecten doen. Van een kookboek die op de plank ligt tot aan een talkshow om anderen te mogen inspireren. Hoe dan ook: ik heb super veel zin in het leven en ik zou het leuk vinden om jou erin te mogen verwelkomen!


Tot in de community!
Groetjes,

CONTACT


Adresgegevens:
The Fray

H.J.E. Wenckebachweg 150b
1114 AD Amsterdam

 

Telefoon:
06 1129 7214

Meer informatie, vragen

of opzeggen? Mail ons! info@thefray.nl

  

We gaan zuinig met jouw persoonsgegevens om. 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden. 

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube