webbanner01.png

frequently asked questions (FAQ)

Zit jou vraag er niet tussen? info@thefray.nl

Zijn de programma's geschikt voor mij als ik een blessure heb?


Alle programma's gaan ervan uit dat jij gezond bent. Als je een blessure hebt, graag een mail sturen naar info@thefray.nl. Leg wat je precies hebt en wat je wel of niet mag doen. Dan denk ik graag met je mee wat handig is en wat jij nodig hebt.
Ik heb al heel lang niet gesport. Zijn de programma's niet te zwaar voor mij?


Nee, jij kunt op jouw niveau sporten. Mijn advies als je al een tijd niet hebt gesport is om de eerste training echt heel rustig aan te doen en de tijd te nemen om te herstellen. Als je veel spierpijn hebt (7+ op een schaal van 1 tot 10) zou ik een dagje rust inlassen.
Ik ben 60+. Kan ik alsnog meedoen?


Tof dat je mee wil doen! Krachttraining draagt juist bij aan een sterker lijf. Als je denkt dat je niet fit bent, doseer jezelf. Mocht je toch twijfelen, stuur mij een email naar info@thefray.nl
Ik ben niet tevreden met mijn programma. Krijg ik mijn geld terug?


Ik ben 100% zeker dat je mijn programma tof gaat vinden. Als het alsnog niet bevalt, stuur mij de reden dat dit zo is en je krijgt je geld terug. Daar leer ik weer van. Ook al denk ik niet dat dat gauw gaat gebeuren ;-) #flexibel #zelfvertrouwen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn programma ontvang?


Als je een programma in de pre-sale koopt staat er aangegeven op welke datum je het programma in jouw inbox krijgt. Kijk ook even in de spam, geautomatiseerde e-mails kunnen daar eens belanden. Als je een programma buiten de pre-sale koopt, krijg je dit meestal binnen enkele seconde tot enkele minuten. Niet gehad? Kijk in spam. Na 15 minuten niet gehad? Stuur een e-mail naar info@thefray.nl
Ik ben vegetarisch/vegan. Kan ik dan meedoen?


Alle recepten hebben opties om dit te veganisen. En alle recepten zijn 100% vegetarisch. Lekker milieu bewust! Ik dwing echter niemand om vega(n) te eten. Echter geloof ik wel dat dit een grote positieve impact heeft op jou en op ons allemaal! :)
Ik heb een allergie/intolerantie. Kan ik meedoen?


Ja zeker, ik vertel hier in een video over tijdens het programma. Is het nog niet duidelijk hoe je moet omgaan met jouw intollerantie of allergie? Mail mij naar info@thefray.nl en ik help je. Laat mij even weten waar je precies allergisch/intollerant voor bent en hoe je dit precies weet. Ik kan je wellicht verder helpen.
Heb ik thuis veel ruimte nodig om te kunnen sporten?


Als je ongeveer 4 vierkante meter vrij kunt maken is het al genoeg om veilig en effectief te sporten!
Ik heb weinig keukengerei. Kan ik de gerechten wel maken?


Ja zeker, ik hou van simpel. Neem de recepten door voordat je begint en kijk of je überhaupt iets mist. Ik probeer dit toegankelijk te maken voor iedereen!
Ik wil graag 1-op-1 begeleiding. Kan ik jou inschakelen?


Ik heb iedere week plek voor 1 of 2 mensen die dat willen. Dit is echter heel beperkt en alleen als je een keer jouw techniek wil checken of een flinke vragensessie wil houden om in te zoomen op jouw situatie. Ik vraag hier €100 voor een ±60 minuut durende sessie.
Ik heb geen resultaat behaald met jouw programma. Wat moet ik nu doen?


Goede vraag. Mijn programma's zijn natuurlijk geen garantie voor succes. Echter merk ik dat er vaak onrealistische doelen worden gesteld en mensen zich niet zo aan het plan houden. Is dat het geval geweest? Ik nodig je van harte uit om het programma nogmaals tot de letter nauwkeurig te gaan volgen 😘
Neem de uitlegvideo's rustig door. Als je een 1-op-1 consult wil om verder te kijken naar jouw situatie kan dat. Stuur je vraag naar info@thefray.nl en we plannen een gesprek in.
Ik ben (minder dan 6 maanden geleden) bevallen. Kan ik meedoen?


NEE! Doe niet mee als je minder dan 6 maanden geleden bevallen bent. Echter moet je wel beginnen met sporten. Wat je absoluut niet mag doen:
- Hardlopen ivm bekkeninstabiliteit
- Crunches ivm jouw buikspieren die nog moeten genezen - te hard persen ivm jouw buikspieren Ik verwijs je graag door naar Romana Serno, www.sterkher.nl.
Ik ben zwanger. Kan ik meedoen?


Je kunt mijn programma in de eerste trimester van je zwangerschap nog veilig volgen. Vanaf de tweede trimester moet je echter aangepast sporten. Ik verwijs je met liefde door naar mijn collega: Romana Serno. www.sterkher.nl

CONTACT


Adresgegevens:
The Fray

H.J.E. Wenckebachweg 150b
1114 AD Amsterdam

 

Telefoon:
06 1129 7214

Meer informatie, vragen

of opzeggen? Mail ons! info@thefray.nl

  

We gaan zuinig met jouw persoonsgegevens om. 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden. 

Logo 0.0.png
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube