beste-personal-trainer-in-amsterdam

DE 10 DAGEN CHALLENGE

Een kickstart naar meer energie, zelfvertrouwen en tot 2kg minder

Ik weet als personal trainer precies wat jij nodig hebt. Door 6 jaar ervaring, meer dan 1000 klanten en een medische achtergrond 

Deze challenge is speciaal voor dames

Laat je niet gek maken; Het lichaam en het brein van een vrouw werkt anders dan die van een man. Bovendien zijn de behoeftes en uitdagingen van vrouwen anders dan mannen. Daarom ga ik als specialist met je aan de slag.

In deze challenge laat ik jou proeven hoe jouw leven kan veranderen als jij écht een stap zet met mij als specialist. Ik maak het toegankelijk en leuk, ik vind dat het vooral een leuke avontuur moet zijn. Doe mee en ervaar wat dit voor je kan doen!

WhatsApp Image 2019-03-04 at 14.27.02 (1

een voedingsplan maar toch voldoende vrijheid

Mijn eigen irritatie bij gezonde recepten is dat ze vaak te moeilijk of te saai zijn. Ik ben zelf een luie chefkok die snel en lekker wil koken. Dus dat gun ik jou ook. 

In deze challenge krijg je duidelijke recepten en hele simpele snacks waar je per dag uit kunt kiezen.

 

Ik leg ook de belangrijkste wetenschap rondom voeding uit die jij nu nodig hebt, zowel in het e-book als in de instructievideo's . Zo snap jij voeding beter en kun jij keuzes leren maken

smartmockups_kl7ug6pz.png

WAT kun jij verwachten van de 10 dagen challenge?

1.png

8 Online workouts van 25 tot 30 minuten. Je speelt de video af en je wordt door de hele training begeleid. De trainingen zijn voor ieder niveau toegankelijk. Je hebt geen materiaal nodig om te trainen. Oké, een matje en een handdoek wel! 

2.png

Een E-book waarin je per dag aan de hand meegenomen wordt: checklists, instructies, vragen en voeding. Je kunt (delen van) je challenge uitprinten en aan de koelkast hangen.

3.png

Een aantal filmpjes waarin ik nader toelicht hoe het programma werkt, wat en hoe je het programma moet doorlopen en extra begeleiding zodat jij al mijn kennis en ervaring tot je kunt nemen. 

4.png

Uitgeschreven recepten die bij de challenge passen. Ik maak voeding simpel en leuk, door je ook vrijheid te geven naast duidelijke richtlijnen. In de 10 dagen challenge leer ik je eerst meer structuur voordat je helemaal je eigen gang mag gaan. De andere programma's zullen je leren hoe je meer je eigen keuzes kunt maken.

5.png

Mentale challenges zodat je brein toch even anders geprikkeld wordt. De uitdaging zit hem vaak in het volhouden van gezonde gewoontes. Deze challenges zijn gemaakt om jou op een leuke manier uit te dagen!

Is deze challenge voor mij?

smartmockups_kl2d7eyz.png

Laten we eerlijk zijn: jij hebt absoluut geen zin om een veel te zwaar programma te ondergaan. Mooi, want dit programma is dat niet. 

 

We gaan stap voor stap aan de slag en je kunt op je eigen tempo meedoen. Zweten, maar op een leuke manier dus ;)

Is deze challenge wel geschikt voor jou? 

Check icon.png

Jij wil even proeven hoe zo'n online fitness programma voor jou werkt. Jij sport niet graag in de sportschool en zoekt iets wat niet heftig is. Je wil meer energie, zelfvertrouwen en/of een paar kilo kwijt.

Check icon.png

Jij wil een stok achter de deur maar op een manier dat jij nog wel kunt blijven genieten. Jij bent stiekem een beetje lui maar wil in beweging komen. Fijn hè, je mag het gewoon toegeven!

Check icon.png

Je bent bereid om de komende 10 dagen mij de kans te geven om jouw vertrouwen te winnen. En op die manier jouw lifestyle een flinke opfrisbeurt te geven!

Check icon.png

Je hebt er vooral helemaal zin in! :-)

Waarom zou jij thuis met mij gaan sporten?

Ik vind het soms fijn om in groepen of in de sportschool te sporten. Maar sinds de lockdown vind ik het héérlijk om thuis te sporten! Waarom? Hier de voordelen:

Check%20icon_edited.png

Geen reistijd. Je bespaart uren 

per week!

Check%20icon_edited.png

Geen oppas regelen voor kids of dieren!

Check%20icon_edited.png

Je kunt het volgen wanneer het jou uitkomt

Check%20icon_edited.png

Geen sportschoolabonnement en toch een personal trainer

Check%20icon_edited.png

In je eigen omgeving zonder schaamte of afleiding

Zo zien de trainingen eruit


De afgelopen jaar heeft mij doen beseffen dat thuis sporten eigenlijk super leuk en praktisch is. Maar ik snap ook dat veel dames gewoon geen zin hebben in groepen, een zwetende sporthok of een prijzig traject.  

 

Ik geloof dat je met een leuk programma weer zin krijgt in bewegen en je weer een stuk fitter en leuker gaat voelen. Dat heb ik al bij tientallen thuissporters mogen ervaren. 

Mijn lessen zijn lekker eenvoudig en goed te volgen. Ik focus mij op vrouwen van beginners tot aan gevorderd. Zie hiernaast het voorbeeld. 

emmeliefoto.png

Claudio's mindset is zo positief maar hij gaat ook
de moeilijke dingen aan. Ik kan
de sportlessen daarom iedereen enorm aanraden!

EMMELIE ZIPSON

patriesfoto.png

Claudio daagt mij niet alleen fysiek maar óók zeker mentaal uit. Om net even dat kleine beetje te geven waardoor ik
mijn doelen bereik!

PATRIES BOGAERTS

heidifoto.png

Ik heb gewoon zin om te gaan sporten: dat vind ik zo gek en leuk! En ik krijg er ook nog allemaal tips bij hoe ik mij gezonder en fijner kan voelen.

HEIDI SCHURING

mariangelafoto.png

Zelf vind ik het moeilijk om een uur te sporten, dus de 30 minuten lessen zijn perfect: voor ik het weet zijn we klaar en voel ik mij weer fit voor de rest van de dag!

MARIANGELA FRAY

(MIJN ZUSJE! HOE LEUK!)

roeselienfoto.png

Ik sport nu al 2 jaar met Claudio en ik hou van sport... Maar ik heb er niet altijd zin in. Hij biedt mij de routine die ik nodig heb: nu doe ik het toch!

ROESELIEN WEKKER

tyriennefoto.png

De expertise en begeleiding van Claudio tijdens de lessen zijn geweldig! Hij is bekwaam, ervaren en heel fijn om mee te werken Ik kijk er iedere keer weer naar uit!

TYRIENNE KOEIMAN

Deze challenge is nieuw, maar het thuis sporten niet. Lees hier de ervaringen!

supplementen-voor-afvallen

een extra boost in je voeding & zelfzorg!

De 10 dagen challenge is bedoeld om je een kickstart te geven in jouw proces.

 

Het kan zijn dat je ook wat hulp nodig hebt rondom goed slapen of een goede multivitamine (wat ik altijd aanraad).

 

Neem een kijkje in de webshop of dit wat voor jou is. 

CONTACT


Adresgegevens:
The Fray

H.J.E. Wenckebachweg 150b
1114 AD Amsterdam

 

Telefoon:
06 1129 7214

Vragen? Kijk eerst bij de FAQ of jou vraag er niet tussen staat. Daarna mag je mij gerust mailen!

info@thefray.nl

Online programma's met sportlessen van 30 minuten en wekelijks recepten voor een fysieke en mentale gezondheid. Samen met Claudio van The Fray gaat het je nu lukken!

Ik ga  zuinig met jouw persoonsgegevens om. 

Bekijk hier mijn algemene voorwaarden. 

Logo 0.0.png
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube