webbanner03.png

De beste cardio workout voor thuis

Vaak zijn de cardio workout voor thuis echt heel saai. Althans, ik vind ze vaak zelf ook saai als personal trainer. De reden dat het saai is, is omdat jij het leuk moet maken!

 

Zeg eens eerlijk: lukt het je wel om je trainingen thuis vol te houden?

Ik heb
HIER een schema voor je gemaakt die je makkelijk vanuit je huis kunt doen om zo aan de slag te gaan met je doelstellingen.

 

Ik heb ook als grote tip: ga gewoon lekker LOS thuis.

Zet muziek hard op, doe alles aan de kant en pak jouw moment. Het is een schema van slechts 40 minuten, dus je kunt daar best even een woonkamerverbouwing van maken.

 

Weet je wat ik het fijnst vind aan een goede cardio-workout, thuis? Dat ik de muziek zo hard kan zetten als ik wil en dat de buren dat ook niet erg vinden. Ik doe het op een moment dat de meeste mensen aan het werk zijn.

 

Soms doe ik deze training ook vroeg in de ochtend. Dan doe ik mijn oortjes in en hoef ik nergens rekening mee te houden. Dan start ik mijn dag zwetend een energiek.

 

Hoe mooi is het als het je lukt om dit 4 keer per week vol te houden? Of zie je er nu al tegenop?

Dan kun je misschien beter op mijn ONLINE FITNESS pagina kijken. Ik heb kant en klare video’s van 30 minuten én een toffe community van vrouwen die ook met mij online trainen.

 

Je bent dan binnen 30 minuten klaar en samen zijn we jouw stok achter de deur.

 

Neem je even een kijkje?