webbanner03.png

Afvallen met voeding, zonder gedoe

Wat tof dat je de tijd neemt om uit te zoeken hoe je kunt afvallen met voeding. Laat ik voorop stellen dat ik weet hoe verwarrend je zoektocht is. Iedere professional beweert een innovatief systeem of methode te hebben waarmee ze dat eenvoudig kunnen bereiken.

 

Het is eenvoudig, alleen mensen maken het heel ingewikkeld.
 

Heel simpel gezegd is afvallen met voeding een kwestie van routine en consistentie. Zodra je ergens leest dat er verschillende trucjes worden toegepast, moeten eigenlijk alle alarmbellen gaan rinkelen!

 

Afvallen is in de basis: minder calorieën eten dan dat je lichaam nodig heeft.

 

Is het de eerste keer dat je dit hoort? Dan zou ik snel bij het kopje BLOG meerdere artikelen lezen en jezelf goed informeren.

 

Je hoeft niet te stoppen met brood of suiker. Je hoeft ook niet alleen rauwe groenten of saai voedsel te eten.  Het gaat erom dat je overal minder van gaat eten. Minder bewerkt voedsel eet, veel meer groenten gaat eten en veel water gaat drinken.

 

En misschien wil je ook overwegen om iets meer te gaan bewegen? Dat is serieus de basis van afvallen (met voeding).

 

Heb je al naar mijn receptenboek gekeken? Als je HIER klikt kun je die downloaden en vind je een hele hoop gezonde en lekkere recepten zodat het afvallen met voeding een stuk makkelijker wordt.

 

Als je vragen hebt of een stok achter de deur wil kun je nog altijd kijken naar mijn ONLINE FITNESS. Neem je even een kijkje?