webbanner03.png

Afvallen door thuis oefeningen te doen

De sportschool vinden veel mensen niks aan. Dat begrijp ik heel goed. Het kan soms druk zijn en de omgeving voelt vaak ook niet prettig aan. Ik vind het persoonlijk steeds fijner om in mijn eigen omgeving aan de slag te gaan met sporten.

 

Afvallen met thuis oefeningen is daarom steeds populairder aan het worden.
 

Hoe kun je dit het beste doen? 

Als je DIT schema downloadt kun je alvast eenvoudig aan de slag met het afvallen thuis oefeningen.

  

Het is belangrijk dat je de tijd neemt om hier vertrouwd mee te raken. In het begin voelt het misschien raar, omdat je alleen bent en online een bepaalde tool gebruikt om dit makkelijker te maken. 

​

Mijn tip is simpel: maak er een feest van en zet lekker muziek op.
 

Doe je fitness kleding aan en doe alsof je echt een super toffe workout gaat doen. Dan snap je ook wel dat je meer in de juiste flow komt en goed aan de slag gaat, toch?! 

​

Mij helpt het om mijn speakers lekker hard te zetten en ook nog eens mee te gaan zingen. En voor een beetje zweten ben ik dan niet bang, want ik ben toch heerlijk in mijn eigen omgeving. De buren.. tja. Die zijn dan toch aan het werk (alleen hopelijk niet thuis). 😊

​

Train jij graag thuis? OF wil je hulp met je trainingen? Kijk snel op mijn ONLINE FITNESS pagina voor opties om het afvallen met thuis oefeningen makkelijker te maken.